Menu
Cart

PS4 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  • RM13000


Note: Plays on ALL PS4s.

Release Date: 1 September 2015

Region: R3

Contents: Game and manual in a standard box.

Kyo's Description on the Game:

Hideo Kojima dah tak boleh buat apa apa dah dengan series dia. Tapi kalau tak main game ni, macam tak betul juga. Pengakhir kepada cerita Metal Gear sendiri, dan juga game paling besar dalam series Metal Gear, jangan risau pasal movie lama-lama. Diorang takder masa nak buat benda tu. Dia terus campak korang dalam dunia yang sangat besar, pastu buat lah apa korang nak. 

Definitive Edition mengandungi semua DLC dan juga game yang sebelum ini, Ground Zeroes dalam satu disk. Takyah fikir banyak.

Hideo Kojima can't do anything anymore to his beloved series. But if you don't play this, it won't feel right. The end of decades of Metal Gear story, and the biggest of them all. Don't worry about long cutscenes, MGSV aims to throw you right into the action. So go do the hell that you want with the game.

The Definitive edition of the game contains all the DLCs from previously released along with Ground Zeroes, all in 1 Disc. No need to think too much then.

 


We Also Recommend