Menu
Cart
PS4 Transformers Devastation (R2)

PS4 Transformers Devastation (R2)

  • RM12000


Note: Plays on ALL Playstation 4 Consoles. 

Release Date: 9 Oct 2015

Region: R2

Contents: Game in a standard PS4 blue box. 

Kyo's Description on the Game:

Ingat tak bila last korang main game Transformers yang best? Dah lama dah kan? Style Devastation lebih kepada pukul dan hentak, berbanding dengan game yang sebelum ni yang penuh dengan tembak menembak. Tapi yang syoknya ialah, gamenya just nice panjang dia dan juga sangat best kalau korang nak main game ni pada level yang lebih susah dari biasa. Story dia pun menarik pasal pakai Transformers G1 kan.

Remember your last great Transformers game? Been a while right? Then take on Devastations hack and slash instead of the previous game's run and gun style of game. With a great story, just perfect story mode and game play time, along with it G1 Transformers, what more do you want in the game?

 


We Also Recommend