Menu
Cart
PS4 Titanfall 2 (R3)

PS4 Titanfall 2 (R3)

  • RM15000


Story: Story yang gempak di mana korang kena survive apabila musuh dah nak bunuh korang kaw kaw dan pastikan korang selamat habiskan misi yang bukan misi korang pun pada asalnya.

Gameplay: First person shooter dan boleh kawal robot gergasi. Puas habis.

Gameplay time: 7 jam. Tapi yang hebat pasal game ni adalah multiplayer dia.

Graphic: Antara yang paling best untuk tahun 2016.

Unique: Takder game yang korang boleh jadi hero penembak dan pengawal robot terulung dalamdunia. Ini jer lah game yang paling hebat pasal datang dari studio asal Call of Duty.


We Also Recommend