Menu
Cart
PS4 Mirror's Edge Catalyst (R3)

PS4 Mirror's Edge Catalyst (R3)

  • RM10000


Note: Plays on ALL Playstation 4 Consoles. 

Release Date: 7 June 2016

Region: R3

Contents: Game in a standard PS4 blue box. 

Kyo's Description on the Game:

Kalau korang minat parkour, atau teringat dulu main game Mirror's Edge kat PS3, maka ini lah yang patut korang beli seterusnya. Focus game ni ialah first person parkour, jadi dalam view mata karekter korang kena lari sini sana dan lompat sini sana. Game dia agak seronok, tapi kalau agak tak tahan pasal pening tengok game camtu, tidak digalakkan untuk korang main game ni.

If you love parkour, or remembered the time you played Mirror's Edge on the PS3, then here's the sequel. The focus of the game is first person parkour. So in the characters eyes, you're running here and there and jumping here and there. It's fun, but not recommended if you can get nausea out of the game.

 


We Also Recommend