Menu
Cart
PS4 Grand Theft Auto V R3

PS4 Grand Theft Auto V R3

  • RM15000
  • Save RM2500


Story: Bila Trevor, Michael, dengan Franklin bergabung, semua masalah nak follow diorang. Ingat, bukan untuk kanak kanak game ni. Langsung. Merompak dan menyumpah terlalu banyak dalam game ni.

Gameplay: GTA. Takyah cakap banyak, korang dah boleh tahu.

Gameplay time: 30.5 jam. Itu baru story saja.

Graphic: Dekat PS4 memang sangat berbaloi. Berbanding dengan dekat PS3. Loading lebih laju dan lighting lebih menarik.

Unique: Biasanya GTA pakai satu character, tapi kali ni korang boleh tukar antara 3 character, dan juga pakai kelebihan setiap character yang ada. Ramai lagi tengah main GTA Online jugak.

Chinese Substitles Included.


We Also Recommend