Menu
Cart
PS4 Dragon Age Inquisition (R1)

PS4 Dragon Age Inquisition (R1)

  • RM10000


Note: Plays on ALL Playstation 4 Consoles. 

Release Date:18 Nov 2014

Region: R1

Contents: Game in a standard PS4 blue box. 

Kyo's Description on the Game:

Kalau bab fantasi naga ni, Dragon Age adalah nombor satu. Elder Scrolls tu kekadang jer ada naga. Tapi Dragon Age memang terbaik. Inquisition punya story mengenai hero kita yang kena jadi perdana menteri lepas dia sedar yang dia boleh selamatkan dunia daripada kiamat. Kiamat kena bakar ngan naga. Gameplay dia smart dan agak taktikal. Dan action RPG ni memang berbaloi kalau korang tak pernah try main. Kyo sendiri pun dah settle semua naga yang ada dalam game.

When it comes to dragon fantasies, you can't do better than Dragon Age. Elder Scrolls only had Skyrim. So Dragon Age takes top spot. Our hero ends up being the inquisitor after saving his town. And he must ensure that the apocalypse is not a dragon caused one. A smart action RPG with tactical elements, I personally recommend this if you never played it before.


We Also Recommend