Menu
Cart
PS4 Assassin's Creed Syndicate (R2)

PS4 Assassin's Creed Syndicate (R2)

  • RM12000


Note: Plays on ALL Playstation 4 Consoles. 

Release Date: 23 Oct 2015

Region: R2

Contents: Game in a standard PS4 blue box. 

Kyo's Description on the Game:

Dah lama tak dapat game Assassin's Creed yang best. So yang ni Kyo memang senang senang recommend jugak. Korang boleh pilih laki atau perempuan kembar adik beradik Frye dah cuba takluk balik London. Nak racing kereta kuda pun boleh. Pelik, tapi kenapa tidak? Story dia yang menang dalam game ni. Dan kitaorang harap cuti yang series ni amik buat sementara waktu boleh buat diaorang tunjukkan mana lagi kitaorang boleh pergi dalam cerita Assassin's Creed ni.

Took us ages, but here's a great Assassin's Creed game. Pick either of the Frye twins and take back London from it's underbelly. Or you could race with carriages. Your call. The story is the winner here. And we hope that the break in the series means that there will be something great coming very soon this year.


We Also Recommend