Menu
Cart
PS4 Assassin's Creed Black Flag R1

PS4 Assassin's Creed Black Flag R1

  • RM12000


Note: Plays on ALL Playstation 4 Consoles. 

Release Date: 12 November 2013

Region: R1

Contents: Game in a standard PS4 blue box. 

Kyo's Description on the Game:

LANUN WOY! Kalau korang memang teringin sangat nak jadi lanun (atau terkilan time dulu jadi lanun. cough), game ni sangat sangat sesuai. Standard game Assassin's Creed, pastu diorang tambahkan pulak main naik kapal lanun kat atas lautan Caribbean. Game ni sangat awesome, kerana lawan kapal atas laut. Serious. Itu jer yang buat dia best. Story dia boleh tahan dan game dia kalau dia biasa ok ok saja. Tapi kalau korang first time main kat PS4, title ni memang Kyo kata wajib main. Pastu baru main Syndicate.

AHOY MATEY! If you've always wanted to be a pirate (or missed being one. Cough), this is the game for you. It may be standard AC fanfare, but the naval battles are the ones that make it the best. And if this is your first AC, I wholeheaterly recommend this first. Than Syndicate.

 


We Also Recommend