Menu
Cart
PS4 Yakuza Kiwami Steelbook Edition (R1)

PS4 Yakuza Kiwami Steelbook Edition (R1)

  • RM13000


Story: Kazuma Kiryu baru keluar penjara lepas dituduh membunuh boss dalam dunia Yakuza (padahal bukan dia yang bunuh pun, cover member jer tu). Lepas kembali ke bandar Jepun lepas settle sentence, member dia tetiba jadi jahat, dan dia tergelut kembali ke dalam dunia Yakuza di mana semua orang nak bunuh dia pasal budak kecik yang ada dengan dia sekarang ni.

Gameplay: Action Adventure third Person. Atau juga famous dikenali sebagai GTA Jepun.

Gameplay time: 15 - 20 jam purata untuk story. Tapi kalau ko gila macam Kyo nak buat 100%, sampai 80 jam sekurang2nya.

Graphic: Game ni diremake menggunakan engine yang buat Yakuza 0. Kalau korang rasa yang tu cantik, maka yang ni pun setanding dengan graphic yang tu.

Unique: Inilah game dimana kita boleh kata dia clone kepada GTA. Tapi, dengan berratus benda yang korang boleh buat dan cara fighting yang sangat puas hati, serious game ni memang gempak. Kalau dulu korang main Double Dragon lawan 2D saja, kali ni dalam dunia 3D pulak.


We Also Recommend